Als alles wat je nu echt nodig hebt grote stompy wezens zijn

de MadVillain

moncler outlet Ik heb een nieuw kaartspel voor jullie moncler jassen dames allemaal om uit te checken. Ik wilde al een tijdje een mono-black deck bouwen en uiteindelijk een moncler outlet sale generaal vinden die ik leuk vind. Gonti heeft een moncler jassen dames sale heel leuk vermogen en ik heb er echt van genoten om er om heen te bouwen. Dit kaartspel is een eerste versie, dus het heeft waarschijnlijk veel fouten die ik nog niet heb gezien. Om u een idee te geven van de doelen: moncler outlet

moncler jas dames Activeer het moncler jas outlet Gonti-vermogen zo veel mogelijk moncler jas dames

moncler jassen dames Revel in Riches, Head Games, Choice of Damnnations werden toegevoegd vanwege Gonti Lore. Ik heb het gevoel dat ze goed bij de smaak moncler jassen dames sale van een beruchte misdaadheer passen. moncler jassen dames

2018 moncler Tot 2018 moncler nu toe maakte ik me vooral zorgen over hoe om moncler outlet te moncler nederland gaan met betoveringen en artefacten, evenals met mijn mana-curve. Ik heb veel mid high cost wezens, maar niet veel laag. Deck lijst hieronder https://www.monclerjassenherenoutlet.nl , laat me weten wat je ding! 2018 moncler

moncler jas heren sale Oh man, dit is de draad voor moncler jassen mij! Gonti is mijn favoriete Commander-deck sinds ik hem heb gebouwd. Ik ging van het wisselen tussen decks in de hele tijd tot ongeveer een jaar niets anders spelen dan de Lord of Luxury. Ik hou er zoveel van dat ik zelfs een veranderd kunstenaarsbewijs van Gonti heb gekregen als een kerstcadeau voor mezelf. moncler jas heren sale

moncler jassen outlet Een ding dat ik heb opgemerkt in je bericht en op je decklist: misschien probeer je te veel dingen met je deck te doen, waardoor het deck een echte focus of strategie mist. moncler dames Hoewel zwart toegang heeft tot vele moncler jas sale krachtige weggooiteffecten, biedt Gonti geen synergie voor hen zoals een andere commandant zoals [[Nath of the Gilt Leaf]], of [[Neheb, the Worthy]] dat zou kunnen. In termen van smaakvolle kaarten begrijp ik dat echter moncler jassen heren sale helemaal. Hoewel er betere opties zijn dan [[Glint Sleeve Siphoner]] of [[Demon of Dark Schemes]] in moncler jassen heren sale mijn spel, stel ik het op prijs dat ik moncler jas dames sale een paar moncler jas outlet energiekaarten in het spel heb staan ​​omdat ik van Kaladesh en Gonti thuis moncler sale hield. Voor die delen van je doel heb ik te veel advies te bieden. moncler jassen outlet

moncler heren Waar ik moncler heren kan helpen is met het eerste doel van je kaartspel. Gelukkig spelen we eigenlijk een monochroom kaartspel. Met het Gonti-effect kun je door het dek moncler jas heren sale van je tegenstander graven en hun eigen antwoorden ertegen gebruiken. Een van mijn zoetste overwinningen kwam tegen een [[Karametra]] kaartspel met moncler outlet een licht betoveringsthema waarbij ik op de turn voordat hij voor dodelijk slingerde, een [[Aura Shards]] stal, een [[Grave Titan]] castte, opgedragen aan [[Yahenni, Undying Partisan]] en moncler sale het teruggebracht met [[Nim Deathmantle]], de helft moncler jassen van zijn bord opblazen en de wedstrijd kort daarna inpakken. moncler heren

moncler jassen heren Hoewel een paar antwoorden op het hoofddek aardig zijn, in mijn geval [[All is Dust]], [[Ulamog, the Ceaseless Hunger]], en [[Oblivion Stone]] moncler jassen outlet , is de schoonheid van Gonti dat je moncler jas dames sale vier decks ter waarde van antwoorden om doorheen te werken. Noodzaak om tellers te vinden om de combo-speler te moncler uitverkoop stoppen? Graaf door het blauwe dek. Op zoek naar reinigingsdoekjes? Het witte / zwarte kaartspel heeft er waarschijnlijk enkele om naar te zoeken. Als alles wat je nu echt nodig hebt grote stompy wezens zijn, dan is het groene deck je vriend, etc. etc. Elke game met Gonti is iets unieks, omdat je moncler jas outlet elke keer drie nieuwe moncler dames decks kunt spelen. moncler jassen heren

moncler jas dames sale Als u specifieke vragen heeft over een van onze dekken (kaarten, strategie, enz.), Zou ik graag mijn mening hierover geven als een ervaren Gonti-speler moncler jas dames sale.