Men jeg antar at poenget med dette innlegget er bare at jeg er

Utforske min kjønnsidentitet som en person med funksjonshemning

canada goose jakke herre Jeg forsøker å opprettholde dette som en talefri sone og et trygt rom. Jeg foretrekker en mer hands-off tilnærming, og som moderator, jeg her for eventuelle problemer du måtte ha, og canada goose norge nettbutikk jeg er åpen for eventuelle forslag eller kritikk du måtte ha. Vær så snill å bruke ‘melding moderatorene’ alternativet nedenfor, eller til PM meg direkte. Behandle hverandre med respekt og forståelse som vi alle har som medmennesker, og vær så snill å huske å behandle andre med modenhet, intelligens og medfølelse. Når vi alle jobber sammen, kan vi oppnå en innbydende og vakker plass for oss alle. Vennligst la dine oppkvoter og downvotes avgjøre verdien av innhold og kommentarer, og jeg jobber hardt for å holde ting løpende på slutten. canada goose jakke herre

canada goose jakke dame Hvis du går tilbake til vår lille subreddit etter et fravær eller hvis du er nye venner, vær så snill, Velkommen Hjem! canada goose jakke dame

canada goose victoria canada goose norge parka Bli Redditor og abonner canada goose salg på tusenvis av fellesskap.24 canada goose victoria parka

canada goose. Så jeg er blind og har vært siden fødselen. (Tilstanden heter LCA; jeg bruker Reddit med en screenreaeer.) Uansett, siden jeg tenkte på min identitet. Jeg vokste opp, jeg hadde alltid en slags feminin side og en slags maskulin side. Alle mine beste venner var jenter, og jeg elsket å la dem gjøre sminke min, som jeg ikke kunne gjøre selv på grunn av min blindhet. Men jeg elsket også, og fortsatt elsker, gjør kampsport, skyter våpen og sang heavy metal musikk tradisjonelt ‘maskuline’ ting, angivelig. Uansett, jeg virkelig inn i ideen om å utforske min kjønnsidentitet canada goose outlet , men jeg har ingen anelse om hvordan man skal starte. Så langt har jeg bare gjort ting som gjør meg lykkelige å male neglene mine, piercing mine ører og canada goose jakke oslo kjøpe noen søte skjørt som jeg fortsatt har hatt hatt motet til å ha på seg utenfor. Ganske mye den eneste gangen jeg klarte å utforske canada goose jakke mitt ønske om å kle på feminint antrekk, er i form av cosplaying canada goose i norge på en lokal Sailor Moon-konvensjon. Men jeg antar at poenget med dette innlegget er bare at jeg er forvirret. Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne. Hva er jeg? Hvordan identifiserer jeg? Hvorfor liker jeg sminke og glitter hvis jeg selv kan se den? Jeg vil bare forstå meg selv, og finne ut hva det betyr å føle hvordan jeg gjør, og hva jeg skal gjøre med den kunnskapen. Jeg ønsker velkommen noen råd, spørsmål, tanker etc. canada goose

canada goose dame canada goose outlet norge BTW, ikke at det er super relevant, men her en link til noen av mine cosplay canada-goose-jakker , bare for å vise hvordan jeg har utforsket utseende som får meg til å føle seg lykkelig. Det er en video som fremmer cosplay for folk med funksjonshemming, men jeg synes det er nyttig fordi den første biten viser meg i mannlig antrekk, mens den siste biten viser meg i antrekket mitt. Men i begge settene med kjønn er jeg ganske glad, så det ser godt ut på begge sider av meg. Jeg vil bare forstå noe mer om hva / hvem jeg er, og lære mer om hva det betyr. canada goose dame

canada goose salg Jeg ville ikke bli overrasket om du har en annen måte å ‘se’ på eller forestille hvordan ting ser ut uten et visuelt bilde; kanskje en slags komplisert følelse som består av en rekke inntrykk som hvordan ting føles eller lukter, og hvordan mennesker canada goose norge forhandler beskriver ting. Dette vil inkludere mer subtile hint ‘mellom linjene’ av hva noen sier, som stemmefleks, om noen er spent når de beskriver noe, eller elementene de legger vekt på når de snakker om noe. canada goose salg

canada goose herre Nå. Ta eksempelet på Glitter: husker du når du først lærte om glitter? Kanskje du kjenner noen du liker som virkelig er glad for glitter, eller et tegn du liker canada goose billig bruker glitter, og det beskrives så godt at du begynner å glede, uten å ha sett det? Kanskje kan du til og med forestille canada goose importør norge deg hvorfor noen mennesker forbyr glitter i deres hjem fordi en liten liten glitterpartikkel er merkelig irriterende, men tydelig hvis den er festet til en tallerken som canada goose dunjakke bare kom ut av oppvaskmaskinen? I så fall tror canada goose norge nettbutikk ekte jeg at du ikke trenger å få øye for å få en ide om hvordan magisk og kraftig glitter kan være, og å virkelig bestemme selv om du liker det eller ikke. du vil kanskje eller ikke liker å bli kalt søt, kjekk, elegant og dapper. Du kan begynne å liker et bestemt stykke klær dårlig på hvordan andre reagerer på det, selv om du ikke bevisst merker det. Selv om du kan se, kan andre som ser, oversette det de ser i ord og andre tegn som du kan lese og tolke for å få en fasettert ‘refleksjon’ av deg selv, noe som hjelper deg med å bygge et bilde av deg selv, selv om bildet ikke er visuell. canada goose herre

canada goose norge Jeg føler meg litt som jeg snakker ut av rumpa, så jeg stopper her. Men egentlig, jeg prøver bare å brainstorm og se om noe av dette resonanser med deg i det hele tatt, eller er fornuftig å forklare deler av det du opplever canada goose norge.